8 Mart 2015 Pazar

Şifalı Bitkiler - Kullanımlarda Uyarı.



ŞİFALI BİTKİLERİN UYGULAMASINDA ÖNEMLİ UYARILAR


Bilindiği  üzere uzun zamandan  beri  Şifalı  Yemek  Tarifleri ve Şifalı  bitkiler  üzerinde  çalışıyorum. İnsanların  en  hayırlısı   insanlara  faydalı   olandır.

Hadisinden   hareketle  karınca,  kararınca  faydalı   olmaya  gayret ediyorum .  Kaş  yapayım derken  göz  çıkarmamak  için,  başla  deyişle  faydalı  olayım diye  zararlı  olmamak için  birkaç  hususu  belirtmekte  fayda  görüyorum.

Tüm  çalışmalarımız  geneldir.   Oysa  herkes  ayrı  bir  dünyadır.   Her  bireyin,  kendine  özgü farklı  özellikleri  vardır.   Yazılarımızdan  istifade   istifade  ederken  herkes  kendi  özelliklerini  
dikkatte  almalı   gerekirse  doktoruna   danışmalı.

Bir  yemeğin,  bir  bitkinin  faydası  sadece  içindeki  maddelere    bağlı  olmaz   Maddelerin  kaliteleri,  ölçüsü,   Pişme  süreleri,   ve benzeri  özellikleri  de   önemlidir. 

Dahası  var;   kullanılan  kaplar'da   içinde  bulunan   ortamda   önemlidir.   bireyin  içinde  bulunduğu   ruh hali,   inanması,    güvenmesi, ümidi de şifa  bulup  bulmamasını   etkiler.



Zaman   ve   yöntem   faktörlerini  de  unutmamak  gerekir.  Ne  zaman  yemeli,   nasıl  yemeli
Özetle  diyoruz  ki   yazılarımız,  daha   doğrusu   İnternet   ortamındaki  hariç tüm  yazılar  bilinçli 
olmaktan   ileri   gitmez  Bunu  dikkat'te  almalı  ve  herhangi   uygulamada   doktora mutlaka  danışmadan  uygulamayınız.

Şu  profesör  yazmış,  bu  doktor  yazmış demeyin,  sorumluluğunun  kendinize  ait olduğunu  unutmayın.
Bu  konunun  yaptığım   bu  uyarının   faydalı  olmasını  dilerken   sevgi   ve  saygılarımı   sunuyorum.

Konuk Yazar zerrince__


























Konuk  Yazar  Zerrin_ce




Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder