2 Haziran 2015 Salı

Yağlı Ciltler için JOJOBA


JOJOBA  YAĞI CİLTE FAYDALARI  NEDİR

jojoba  Simmondsia  chinensis  Güneybatı  Amerika Birleşik Devletlerinde  ve Kuzeybatı  
Meksika   çöl  bölgelerinde  yetişen  Öncelikle  bir yıllık  odunsu  çalı  Yerli  Amerikalar  uzun 
yaralar   ve  Yaralıların   sarılmasına  yardımcı  olmak için  jojoba  yağı  kullandık Günümüzde Jojoba  yağı   en yaygın  olarak, özellikle,  Sağlıklı  Cilt  bakımı  için  Kozmetik amaçlar için kullanılmaktadır.  


Bu  inanılmaz  jojoba yağı  aslında  sıvı  mum  esterleri  ziyade 
petrol oluşan  cildi   saldırabilir  bakteri  ve fungal mikropların  büyümesini  vazgeçirmek  antimikrobiyal  özelliklere  sahip  olarak  birçok  yönden  cildin  iyileşmesine  yardımcı  olur.



JOJOBA  YAĞI  CİLDİN   DOĞAL SEBUM  BENZER

Jojoba  kimyasal  kompozizyonu  yakından  cildin   doğal  sebum  benzemektedir  Kolayca bile  hasaa  yada  akne  eğimli  cilt  olanlarda  herhangi bir alerji  reaksiyonlara  neden  olmadan emilir.  Vücudun  doğal  sebum  aynı  zamanda  cilt için  doğal nemlendirici  ve bariyer  olarak 
hareket  mum  esterleri  içerir.  vask  ester  üretimi  giderek  cilt  mat  ve kırışık  görünmesine  neden  yaşla  birlikte  azalır. Deride  bir düşük  ester, içeriği  ayrıca  sedef hastalığı  kepek  ve rozasea  gibi  durumların  oluşmasına neden  olabilir. 



NASIL  JOJOBA  YAĞI CİLDE  YARDIMCI  OLUR


jojoba  bir yağ değil aslında, çünkü çok  yağlı olma veya   gözenekleri  tıkanmasını  cildinizi önleyebilirsiniz. 
Jojoba  yağı  sebum üretimini  azaltarak  ve zararlı bakterilere  karşı  cildi  koruyarak  tedavi akne  yardımcı  olabilir.

Cildi sağlıklı  tutmak için  tüm  önemli  bölge  e Vitamini  b komplesk  vitaminleri mineraller, seleyyum,  krom, bakır, çinko,  gibi  birçok  önemli  besin  içerir. Bu  bakteri  ve mantar enfeksiyonlarına  karşı  mücadele  kabiliyeti  ile  yardımcı  iyot  içerir.  


Jojoba  yağı  büyük bir cilt  nemlendirici  yapar  ve  tüm  cilt   tipleri  ve  tüm  cilt tipleri   ve tüm yaşlar için  yüzüne  yağ   hafifçe  masaj  yapın , avuç  saf  jojoba   yağı  büyük bir  cilt nemlendirici   yapar   ve tüm cilt  tipleri  ve tüm  yaşlar  için  uygundur. yüzüne  yağ  hafifçe masaj  yapın  avuç  saf jojoba  yağı  birkaç  damla  uygulamak   birlikte   ellerinizi  ovalayın   ve  Cilde uygulandığında hafif   ve ipeksi   Yağ  çabucak  deriye  nüfuz  ve kuru  yaşlanma ya da  hassas  ciltler için   faydalıdır. 


JOJOBA  YAĞI  DİĞER KULLANIMLARI 
jojoba  yağı  sıçrama  ve  parlaklık  geri  getirmek , donuk  ve  cansız  saçlar   hayat  ekler. Ellerinizi  avuç  bir kaç damla  koymak  birlikte  ovalayın  ve  saç için de  geçerlidir.


Vücut   masajı  için  ve benzeri  tatlı, badem, avokado, kamelya gibi  diğer   taşıyıcı  yağlarla  tek  başına  veya  karışık  birini  kullanın  Makyaj  çıkarıcı  jojoba  yağı  kolayca  cilt  vakıf ve ruj  kaldırır.  aşırı  kaldırmak   için  cilt ve doku   kapalı   birkaç  damla  uygulayın.
Makyaj  göz özellikle   su geçirmez   maskara  kaldırmak  için  bir  pamukla  uygulayın.




Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder