14 Mayıs 2015 Perşembe

Lekelerin çıkartılması

                                                                                  
TEMİZLİK  LEKELER  İÇİN


Leke ve leke üst baş  temizliği  bin bir çeşit  modern dünyada, ev temizlik  her on koltuk bizi tutar.
Ama her zamanda  ben  yün biliyorum  Pamuk var nasıl  leke, lekelerden  kurtulmak bir  püf noktası  var  ipek  kumaşlar  elinizin  altındaki  sihirli  leke  biliyormusuz  Kaynar su  içine kuru fasulye,  tuz  içermeyen  durumda  mükemmel  bir  temizleyicidir.  

Alçı  Leke  
Sıcak  sirke bezle ıslatılır.




Alkol  Renklendiriciler 
Cilalı ahşap  üzerinde Bir mantar veya  emmek için terebentin  Lekeli  yer silin,   sonra parlıyor.


Altın  Temizleme  
Bir  rende sabun su, 15 gr bir litre amonyak  100gram ilave edin , istediğiniz 
altın bu  karışımı  eşyalarınızı   temizlemek  ve  yarım  saat  bırakmak. sonra                             soğuk   su ve net  deri  bir parça ile durulayın.

Alüminyum  Temizlik  
Bazen  kirlendiğinde  ve  özellikle  bulaşık  yıkama  sonrası  karanlık  olsun  bizim  alüminyum kase  kusurlu  Onları  temizlemesi  çok  kolaydır. 
Kuzu  kulağı  pişirmek  veya  kaynatın  sütünde  Renk yukarı  ve  kötüleşen  olacak  bazı zeytin  yağı   ile alkol  birkaç  damla   karıştırın  ve  yumuşak  bir  bezle  alüminyum  pot ovalayın  onlar pırıl pırıl olacak .


Temizleme  arasında   Ampuller

En iyi temizleyici  alkoldür  Soğan  ampul bir  parça yüzey  Ancak,  kaba  kesim  nemli  bir bezle  temizleyin  sonra Silinir  ışıktan  ampulü  temizledikten  sonra  üzerine  parfüm, bir veya iki  damla uygulayın  ev  kokacaktır.                                              


At kestanesi  
Ellerinizi atkestanesi  tozu  ile  ellerinizi  yıkayın  beyaz  ve yumuşak  ve sağlamak                   çamaşır  için  özellikle  beyaz  at kestanesi  kar  gibi  beyaz  olacak.  
                         

Ayna  Temizliği  
Ben temizlik  için  ayna edelim liste iki   basit  yolu ödünç   alabilir. 
Eğer  gazete   kağıdı  toplar  2 parça  su  olmak  ve sirke  karışımı  ile  bu  batan  zaman  kuru bir  bezle  kuru 1,5 derecelik ayna,  sonra  silin.







Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER (Konulu)








.